Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cadaverous condition Songtekst: i love you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cadaverous condition - i love you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i love you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cadaverous condition! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cadaverous condition en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i love you .

Origineel

hey let's make it real to immortalize how we feel the wound "life" to forever heal and noone's left our love to steal you, stranger, non greek and the wild I gave you all my time I remember a time, as time ran through my fingers like sand and sometimes the earth is a disc for sure but I was only thinking of you I thought I climbed higher than I've ever been but now I fall from heights I've never seen everything is wrong

 

Vertaling

hey let's make it real om te vereeuwigen hoe we ons voelen de wond "leven" om voor altijd te helen and noone's left our love to steal jij, vreemdeling, niet Grieks en wild Ik gaf je al mijn tijd Ik herinner me een tijd, toen de tijd door mijn vingers als zand en soms is de aarde zeker een schijf maar ik dacht alleen maar aan jou Ik dacht dat ik hoger klom dan ik ooit ben geweest maar nu val ik van hoogtes die ik nooit heb gezien alles is verkeerd