Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cadaverous condition Songtekst: shine

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cadaverous condition - shine ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van shine? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cadaverous condition! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cadaverous condition en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals shine .

Origineel

"nowhere will be world, but inside" there could be a future, I see it bright, I don't see it clear there is a place, I'm part of it with you there is joy and all the pleasure and there is also something I longed for I'd give it all up, I'd throw it all away but all that's left is me here in despair hear the serenade this serenade of my soul my tearful words for you to shine maybe you are present right now and maybe I point at you right now and if you are not I wish it would be that you would listen to my wail

 

Vertaling

"nergens zal de wereld zijn, maar van binnen" zou er een toekomst kunnen zijn, ik zie het helder, ik zie het niet het duidelijk er is een plaats, ik maak er deel van uit met jou er is vreugde en al het plezier en er is ook iets waar ik naar verlang ik zou het allemaal opgeven, ik zou het allemaal weggooien maar alles wat overblijft ben ik hier in wanhoop hoor de serenade deze serenade van mijn ziel mijn betraande woorden om jou te laten schijnen misschien ben je nu aanwezig en misschien wijs ik nu naar jou en als je er niet bent wens ik dat het zou zijn dat je naar mijn gejammer zou luisteren