Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cadillac blindside Songtekst: angel superior

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cadillac blindside - angel superior ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van angel superior? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cadillac blindside! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cadillac blindside en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals angel superior .

Origineel

it's forever now. no turning back point for us. from now on you're all i need by my side. a brief fairy-tale, storybook-like ending. the stars have never shined like tonight. so i say: take my hand. hold on tight the trip is rough, but we'll make it safe, yeah. since you kept me up talkin for hours, dried me off from the morning showers yeah. life's always better than, it's ever been. from the time we walked down to the fountain. even when we're mad and shouting yeah. life's always better than, it's ever been. i look at your face, and in your eyes i see it. my whole future rides on your smile. i won't let you down, and i'll be there if you fall. this is how our movie ends for now. so i say: take my hand. hold on tight the trip is rough, but we'll make it safe, yeah. since you kept me up talkin for hours, dried me off from the morning showers, yeah. life's always better than, it's ever been. from the time we walked down to the fountain. even when we're mad and shouting yeah. life's always better than, it's ever been.

 

Vertaling

het is voor altijd nu. geen keerpunt voor ons. vanaf nu ben je alles wat ik nodig heb aan mijn zijde. een kort sprookjesachtig, sprookjesboekachtig einde. de sterren hebben nog nooit zo geschenen als vanavond. dus ik zeg: pak mijn hand. hou je stevig vast de reis is ruw, maar we zullen het veilig maken, yeah. since you kept me up talkin for hours, dry me off from the morning showers yeah. life's always better than, it's ever been. from the time we walked down to the fountain. even when we're mad and shouting yeah. life's always better than, it's ever been. Ik kijk naar je gezicht, en in je ogen zie ik het. Mijn hele toekomst hangt af van jouw glimlach. Ik zal je niet teleurstellen, en ik zal er zijn als je valt. Dit is hoe onze film eindigt. Dus ik zeg: neem mijn hand. Hou je stevig vast. De reis is zwaar, maar we zullen het veilig doen, ja. since you kept me up talkin for hours, dry me off from the morning showers, yeah. life's always better than, it's ever been. from the time we walked down to the fountain. even when we're mad and shouting yeah. life's always better than, it's ever been.