Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: caesar Songtekst: sad boy sam

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: caesar - sad boy sam ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sad boy sam? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van caesar! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van caesar en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sad boy sam .

Origineel

I believe I got a temper Every time you read my mind I just feel defenseless Tied up and blind Never really had this tension. Trying to restrain myself Never payed attention Tied up like hell Oh but it can never be the same You should know better now We've been going over this again just like before I'll be leaving all the things behind, should have been ready now Hey I will never stop, I will decide for myself if I was wrong I believe I lost my senses Thought that you could read my mind Never payed attention So fuckin blind I have enough of this tension Trying to behave myself I feel defenseless Tied up like hell

 

Vertaling

Ik geloof dat ik een humeur heb Elke keer als je mijn gedachten leest Ik voel me weerloos Vastgebonden en blind Nooit echt deze spanning gehad. Proberen mezelf in te houden Nooit opgelet Vastgebonden als de hel Oh maar het kan nooit meer hetzelfde zijn Je zou nu beter moeten weten. We hebben het hier weer over gehad, net als vroeger. Ik laat alles achter, ik had er nu klaar voor moeten zijn Hey ik zal nooit stoppen, ik zal voor mezelf beslissen of ik fout was Ik geloof dat ik mijn verstand heb verloren. Dacht dat je mijn gedachten kon lezen Ik heb nooit opgelet. Zo verdomd blind Ik heb genoeg van deze spanning. Ik probeer me te gedragen Ik voel me weerloos. Vastgebonden als de hel