Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: caetano veloso Songtekst: deusa do amor

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: caetano veloso - deusa do amor ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van deusa do amor? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van caetano veloso! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van caetano veloso en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals deusa do amor .

Origineel

Letra de "Deusa do Amor" com Caetano Veloso Tudo fica mais bonito quando você está por perto Você me levou ao delírio por isso eu confesso Os seus beijos são ardentes Quando você se aproxima o meu corpo sente Os seus beijos são ardentes Quando você se aproxima o meu corpo sente Vem pra cá deusa do amor Vejam o bloco Olodum ao passar na avenida Todos cantando felizes de bem com a vida Caminhando lado a lado Formamos um belo casal somos dois namorados No suingue dessa banda Balança o mais forte alicerce que tem neste mundo O cupido me flechou Foi no bloco Olodum que encontrei meu amor Vem pra cá deusa do amor Vem me embalar, neném

 

Vertaling

Tekst van "Deusa do Amor" met Caetano Veloso Alles is mooier als jij in de buurt bent Je maakte me gek dus ik beken Je kussen zijn zo heet Als je langskomt voelt mijn lichaam Je kussen zijn zo heet Als je dichtbij komt voelt mijn lichaam Kom hier godin van de liefde Zie de Olodum bloco door de laan gaan Allemaal nog lang en gelukkig zingend Je loopt zij aan zij We zijn een mooi koppel, we zijn twee geliefden In de swing van deze band Jij bent het beste wat ik ooit in deze wereld heb gedaan. Ik ben zo blij dat ik blij ben Ik ben naar het Olodum blok geweest waar ik mijn liefde vond Kom hier godin van de liefde Ik ga van je houden.