Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: caetano veloso Songtekst: guarde seu conselho

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: caetano veloso - guarde seu conselho ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van guarde seu conselho? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van caetano veloso! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van caetano veloso en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals guarde seu conselho .

Origineel

Se ela não gosta de mim O que é que você tem com isso? Se ela não presta é ruim Gostar dela é o meu compromisso Guarde o seu conselho, professor O amor é forte, não tem idade, não tem cor! Se ela não gosta de mim O que é que você tem com isso? Se ela não presta é ruim Gostar dela é o meu compromisso Guarde o seu conselho, professor O amor é forte, não tem idade, não tem cor! Deixe que ela me trate com desdenho Deixe que ela me trate com heronia Eu gosto dela professor, me sinto bem Se ela fosse o seu amor o que é que você faria?

 

Vertaling

Als ze me niet leuk vindt Wat gaat jou dat aan? Als ze niet goed is, is het slecht. Van haar houden is mijn verplichting Hou je advies aan, leraar Liefde is sterk, geen leeftijd, geen kleur! Als ze me niet mag Wat gaat jou dat aan? Als ze niet goed is, is het slecht. Van haar houden is mijn verplichting Hou je advies aan, leraar Liefde is sterk, geen leeftijd, geen kleur! Laat haar mij minachtend behandelen Laat haar mij behandelen met haarony Ik vind haar leuk Professor, ik voel me goed. Als zij jouw geliefde was, wat zou je dan doen?