Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: caetano veloso Songtekst: la golondrina

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: caetano veloso - la golondrina ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van la golondrina? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van caetano veloso! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van caetano veloso en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals la golondrina .

Origineel

A donde irá Veloz y fatigada La golondrina Que de aquí se va Por si en el viento Se hallara extraviada Buscando abrigo Y no lo encontrara Junto a mi lecho Le pondré su nido En donde pueda La estación pasar También yo estoy En la región perdido Oh Cielo Santo! Y sin poder volar Deje también Mi patria idolatrada Esa mansión Que me miró nacer Mi vida es hoy Errante y angustida Y ya no puedo A mi mansión volver Ave querida Amada peregrina Mi corazón Al tuyo acercare Voy recordando Tierna golondrina Recordare Mi patria y llorare

 

Vertaling

Waar ga je heen? Snel en vermoeid De zwaluw Dan blijft hier over In geval in de wind Mocht het verloren gaan in de wind Op zoek naar onderdak En het niet vinden Bij mijn bed Ik zal haar nest Waar ze kan De seizoenspas van Ik ben ook In de verloren regio O Heilige Hemel! En niet in staat om te vliegen Laat ook Mijn verafgode vaderland Dat herenhuis Die me geboren zag worden Mijn leven is vandaag Dwalend en angstig En ik kan niet langer Naar mijn herenhuis om terug te keren Geliefde vogel Geliefde pelgrim Mijn hart. Naar de jouwe zal ik dichterbij komen Ik zal het onthouden. Tedere zwaluw Ik zal het onthouden. Mijn vaderland en ik zal huilen