Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cage the elephant Songtekst: broken boy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cage the elephant - broken boy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van broken boy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cage the elephant! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cage the elephant en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals broken boy .

Origineel

[Pre-Chorus] I was born on the wrong side of the train tracks I was raised with a strap across my back Lay me on my side or hold me up to the light, yeah I was burned by the cold kiss of a vampire I was bit by the whisper of a soft liar Any good friend of yours is a good friend of mine [Chorus] Broken boy, how does it feel? Broken boy, how does it feel? How does it feel? [Verse] Tell me why I'm forced to live in this skin Tell me why I’m forced to live in this skin I'm an alien, I'm just an alien, oh Tell me why I was born to live in this skin Tell me how I’m supposed to be forgiven With my hand in the hive and the sun in my eyes, yeah [Chorus] Broken boy, how does it feel? Broken boy, how does it feel? How does it feel? [Pre-Chorus] I was born on the wrong side of the train tracks Always born on the wrong side of the train tracks Lay me on my side or hold me up to the light, yeah I was burned by the cold kiss of a vampire I was promised the keys to an empire Any good friend of yours is a good friend of mine, oh [Chorus] Broken boy, how does it feel? Broken boy, how does it feel? How does it feel?

 

Vertaling

[Pre-Chorus] Ik ben geboren aan de verkeerde kant van de treinsporen I was raised with a strap across my back Leg me op mijn zij of hou me tegen het licht, ja Ik ben verbrand door de koude kus van een vampier Ik werd gebeten door het gefluister van een zachte leugenaar Elke goede vriend van jou is een goede vriend van mij [refrein] Gebroken jongen, hoe voelt dat? Gebroken jongen, hoe voelt dat? Hoe voelt het? [Verse] Vertel me waarom ik gedwongen ben om in deze huid te leven Zeg me waarom ik gedwongen ben om in deze huid te leven Ik ben een alien, Ik ben gewoon een alien, oh Zeg me waarom ik geboren ben om in deze huid te leven Vertel me hoe ik verondersteld word vergeven te worden With my hand in the hive and the sun in my eyes, yeah [refrein] Broken boy, how does it feel? Broken boy, how does it feel? Hoe voelt het? [Pre-Chorus] Ik ben geboren aan de verkeerde kant van de treinsporen Altijd aan de verkeerde kant van de treinsporen geboren Lay me on my side or hold me up to the light, yeah I was burned by the cold kiss of a vampire Mij waren de sleutels van een imperium beloofd Elke goede vriend van jou is een goede vriend van mij, oh [Chorus] Broken boy, how does it feel? Broken boy, how does it feel? Hoe voelt het?