Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: caio gabriel Songtekst: ciumenta

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: caio gabriel - ciumenta ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ciumenta? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van caio gabriel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van caio gabriel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ciumenta .

Origineel

Saia dessa paranóia. De dizer que tenho outra. Porque assim você vai ficar louca. É uma barra o teu ciúme possessivo. Nunca põe fé naquilo que eu digo. Me liga toda hora pra saber. Com quem é que eu estou. No futebol com os amigos ou em. Qualquer lugar que eu vou. Ciumenta. Para de ser tão ciumenta. Desse jeito nenhum homem te aguenta. Ah eu já nem sei o que fazer. Ciumenta. Para de ser tão ciumenta. Desse jeito nenhum homem te aguenta. Se liga ou você vai me perder.

 

Vertaling

Hou op met die paranoia. Zeggen dat ik er nog een heb. Want dan word je gek. Je bezitterige jaloezie is een kreng. Je gelooft nooit wat ik zeg. Je belt me de hele tijd om erachter te komen. met wie ik ben. Bij het voetballen met vrienden of bij. Overal waar ik ga. Jaloers. Stop met zo jaloers te zijn. Op deze manier kan niemand je uitstaan. Ik weet niet meer wat ik moet doen. Jaloers. Wees niet zo jaloers. Op deze manier kan niemand je uitstaan. Zet het aan of je verliest me.