Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: calamine Songtekst: stop me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: calamine - stop me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van stop me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van calamine! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van calamine en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals stop me .

Origineel

Stop me if you've heard this one before I don't wanna be a bore I just wanna tell you somethin' Stop me if you've heard this one before I don't wanna be a bore I just wanna tell you somethin' Don't you listen to him He's telling lies about me and If you wanna stay with me then You'll just have to believe I got drunk again I lost another friend I seem to do it Almost every.... Stop me if you've heard this one before I don't wanna be a bore I just wanna tel you somethin' Don't you listen to her She's telling lies about me and If you wanna stick with me then You'll just have to believe I got drunk again I lost another friend I seem to do it Almost every....

 

Vertaling

Stop me als je deze eerder hebt gehoord Ik wil geen saai zijn Ik wil je gewoon iets vertellen Stop me als je deze eerder hebt gehoord Ik wil geen saai zijn Ik wil je gewoon iets vertellen Luister niet naar hem Hij vertelt leugens over mij en Als je dan bij me wilt blijven Je moet gewoon geloven Ik werd weer dronken Ik heb een andere vriend verloren Ik lijk het te doen Bijna iedere.... Stop me als je deze eerder hebt gehoord Ik wil geen saai zijn Ik wil je gewoon iets vertellen Luister niet naar haar Ze vertelt leugens over mij en Als je dan bij me wilt blijven Je moet gewoon geloven Ik werd weer dronken Ik heb een andere vriend verloren Ik lijk het te doen Bijna iedere....