Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: caldwell bobby Songtekst: my flame

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: caldwell bobby - my flame ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my flame? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van caldwell bobby! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van caldwell bobby en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my flame .

Origineel

How long How long have you been away Oh, how long I can't find the words to say I've kept your picture on my shelf Only there to remind myself I have always cared for you Do you still love me Oh, my flame Some things will never change I still hold your vision in my mind Say you still love me Oh my love Will I ever make you see Oh, that somehow You are still a part of me

 

Vertaling

Hoe lang Hoelang ben je weggeweest Oh, hoe lang Ik kan de woorden niet vinden om te zeggen Ik heb je foto op mijn plank bewaard Alleen daar om mezelf eraan te herinneren dat ik altijd om je heb gegeven Hou je nog steeds van me Oh, mijn vlam Sommige dingen zullen nooit veranderen Ik hou nog steeds jouw visioen in mijn gedachten Zeg dat je nog steeds van me houdt Oh, mijn liefste Zal ik je ooit laten inzien Oh, dat op een of andere manier Je nog steeds een deel van mij bent