Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: calla lily band Songtekst: a starry night

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: calla lily band - a starry night ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van a starry night? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van calla lily band! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van calla lily band en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals a starry night .

Origineel

A starry night came I looked up and I thought your there I closed my eyes and realized that your gone Now I know that its not easy but can you stay by my side Hope that you believe me Cause I swear that I am yours You are mine I promise that I'll be here forever beside you, loving you Cause no one can love me most none but you Thought we'll be forever Now my dreams cant come true God knows how much i do I really do need you I am yours You are mine I promise that I'll be here forever beside you, loving you Cause no one can love me most none but you No one can... love me most none but you No one can love me most just you I am yours You are mine I promise that i'll be here forever beside you, loving you Cause no one can love me most none but you No one can love me most none but you

 

Vertaling

Een sterrennacht kwam Ik keek omhoog en ik dacht dat je daar was. Ik sloot mijn ogen en besefte dat je weg was. Nu weet ik dat het niet makkelijk is maar kan je aan mijn zijde blijven Ik hoop dat je me gelooft. Want ik zweer dat ik de jouwe ben Jij bent van mij Ik beloof dat ik hier voor altijd zal zijn naast je zal zijn, van je zal houden Want niemand kan het meest van me houden niemand anders dan jij Ik dacht dat we voor altijd zouden zijn Nu kunnen mijn dromen niet uitkomen God weet hoe graag ik dat wil Ik heb je echt nodig Ik ben de jouwe. Jij bent de mijne. Ik beloof dat ik hier voor altijd zal zijn naast je zal zijn, van je zal houden Want niemand kan het meest van me houden niemand behalve jij Niemand kan... het meest van me houden niemand anders dan jij Niemand kan het meest van me houden alleen jij Ik ben de jouwe Jij bent de mijne Ik beloof dat ik hier voor altijd zal zijn naast je, om van je te houden Want niemand kan het meest van me houden niemand behalve jij Niemand kan het meest van me houden niemand anders dan jij