Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: calle 13 Songtekst: no hay igual (feat. nelly furtado)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: calle 13 - no hay igual (feat. nelly furtado) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van no hay igual (feat. nelly furtado)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van calle 13! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van calle 13 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals no hay igual (feat. nelly furtado) .

Origineel

Quiero tesoro. No hay algo mismo. Por eso espero. Duele mi cuerpo. Tu me encantas. El tiempo pasa. No quiero otro. No hay igual. Quiero tesoro. No hay algo mismo. Por eso espero. Duele mi cuerpo. Tu me encantas. El tiempo pasa. No quiero otro. No hay igual. No hay igual. No hay igual. No, no, no, no, no, hay igual. No hay igual. No hay igual. No, no, no, no, no, hay igual. What it is. Ven y miralo. Venga y acabar con mi dolor. Loca para ti por favor. Y ya conozco tu olor. What it is. Mucho gusto senor. Cuando estoy contigo siento tanto calor. Me pongo loca con tu amor. Y ya entiendo tu valor. What it is. Quiero tesoro. No hay algo mismo. Por eso espero. Duele mi cuerpo. Tu me encantas. El tiempo pasa. No quiero otro. No hay igual. Quiero tesoro. No hay algo mismo. Por eso espero. Duele mi cuerpo. Tu me encantas. El tiempo pasa. No quiero otro. No hay igual. No hay igual. No hay igual. No, no, no, no, no, hay igual. No hay igual. No hay igual. No, no, no, no, no, hay igual. El hambre que tengo tienes que matar. Mi copa vacia tienes que llenar. Mis nochs solas tienes que acabar. Dime-que nunca-me vas dejar. What it is. Pero no demoras. Cada dia mi cuerpo llora. Tantas cosas quiero esa senora. Quiero lo que quiero y lo quiero ahora. What it is. Quiero tesoro. No hay algo mismo. Por eso espero. Duele mi cuerpo. Tu me encantas. El tiempo pasa. No quiero otro. No hay igual. Quiero tesoro. No hay algo mismo. Por eso espero. Duele mi cuerpo. Tu me encantas. El tiempo pasa. No quiero otro. No hay igual. No hay igual. No hay igual. No, no, no, no, no, hay igual. No hay igual. No hay igual. No, no, no, no, no, hay igual. Me-levantas cuando cantas a mi nombre oh oh oh oh oh oh. Me-levantas cuando cantas a mi nombre oh oh oh oh oh. Ay carino es mi chico todo listo oh... Ay caarino necesito tu sonido ay... Quiero tesoro. No hay algo mismo. Por eso espero. Duele mi cuerpo. Tu me encantas. El tiempo pasa. No quiero otro. No hay igual. Quiero tesoro. No hay algo mismo. Por eso espero. Duele mi cuerpo. Tu me encantas. El tiempo pasa. No quiero otro. No hay igual. No hay igual. No hay igual. No, no, no, no, no, hay igual. No hay igual. No hay igual. No, no, no, no, no, hay igual

 

Vertaling

Ik wil een schat. Zoiets bestaat niet. Dat is waarom ik wacht. Het doet mijn lichaam pijn. Ik hou van je. De tijd gaat voorbij. Ik wil er niet nog een. Er is geen gelijke. Ik wil een schat. Er is niet iets hetzelfde. Dat is waarom ik wacht. Het doet mijn lichaam pijn. Ik hou van je. De tijd gaat voorbij. Ik wil er niet nog een. Er is geen gelijke. Er is geen gelijke. Er is geen gelijke. Nee, nee, nee, nee, nee, nee, nee, er is geen gelijke. Geen gelijke. Geen gelijke. Nee, nee, nee, nee, nee, nee, er is een gelijke. Wat het is. Kom en kijk ernaar. Kom en maak een einde aan mijn pijn. Gek voor jou, alsjeblieft. En ik ken je geur al. Wat het is. Leuk u te ontmoeten meneer. Als ik bij jou ben, voel ik me zo heet. Ik word gek van je liefde. En ik begrijp je waarde al. Wat het is. Ik wil een schat. Zoiets bestaat niet. Dat is waarom ik wacht. Het doet mijn lichaam pijn. Ik hou van je. De tijd gaat voorbij. Ik wil er niet nog een. Er is geen gelijke. Ik wil een schat. Er is niet iets hetzelfde. Dat is waarom ik wacht. Het doet mijn lichaam pijn. Ik hou van je. De tijd gaat voorbij. Ik wil er niet nog een. Er is geen gelijke. Er is geen gelijke. Er is geen gelijke. Nee, nee, nee, nee, nee, nee, nee, er is geen gelijke. Geen gelijke. Geen gelijke. Nee, nee, nee, nee, nee, nee, nee, er is geen gelijke. De honger die ik heb moet je doden. Mijn lege beker moet jij vullen. Mijn eenzame nachten moet je beëindigen. Zeg me dat je me nooit zult verlaten. Wat het is. Maar je stelt het niet uit. Elke dag huilt mijn lichaam. Zoveel dingen die ik wil die dame. Ik wil wat ik wil en ik wil het nu. Wat het is. Ik wil een schat. Zoiets bestaat niet. Dat is waarom ik wacht. Het doet mijn lichaam pijn. Ik hou van je. De tijd gaat voorbij. Ik wil er niet nog een. Er is geen gelijke. Ik wil een schat. Er is niet iets hetzelfde. Dat is waarom ik wacht. Het doet mijn lichaam pijn. Ik hou van je. De tijd gaat voorbij. Ik wil er niet nog een. Er is geen gelijke. Er is geen gelijke. Er is geen gelijke. Nee, nee, nee, nee, nee, nee, nee, er is geen gelijke. Geen gelijke. Geen gelijke. Nee, nee, nee, nee, nee, nee, nee, er is geen gelijke. Je tilt me op als je mijn naam zingt oh oh oh oh oh oh oh oh oh oh oh. Je tilt me op als je mijn naam zingt oh oh oh oh oh oh oh oh oh. Ay carino is mijn jongen al klaar oh.... Oh baby ik heb je geluid nodig oh oh .... Ik wil een schat. Zoiets bestaat niet. Dat is waarom ik wacht. Het doet mijn lichaam pijn. Ik hou van je. De tijd gaat voorbij. Ik wil er niet nog een. Er is geen gelijke. Ik wil een schat. Er is niet iets hetzelfde. Dat is waarom ik wacht. Het doet mijn lichaam pijn. Ik hou van je. De tijd gaat voorbij. Ik wil er niet nog een. Er is geen gelijke. Er is geen gelijke. Er is geen gelijke. Nee, nee, nee, nee, nee, nee, nee, er is geen gelijke. Geen gelijke. Geen gelijke. Nee, nee, nee, nee, nee, nee, nee, er is geen gelijke.