Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: callejeros Songtekst: teatro

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: callejeros - teatro ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van teatro? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van callejeros! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van callejeros en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals teatro .

Origineel

Ya no entiendo más Esa salvación Que ideaste solamente para tu satisfacción Y salgo a caminar Vuelo en mi confusión Y deliro como un loco En mi teatro de insatisfacción Por eso miento, por eso sufro Por eso siento, cuando siento este rocanrol Noche blanca hoy Noche blanca ayer Que será de mi mañana Sin un sueño que encender Apagué mi luz Ya bajé el telón Tengo un vaso entre mis manos Ya no tengo solución

 

Vertaling

Ik begrijp het niet meer. Die verlossing Dat je alleen bedacht hebt voor je eigen voldoening En ik ga een wandeling maken Ik vlieg in mijn verwarring En ik ijl als een bezetene In mijn theater van ontevredenheid Dat is waarom ik lieg, dat is waarom ik lijd Dat is waarom ik voel, wanneer ik deze rock 'n' roll voel Witte nacht vandaag Witte nacht gisteren Wat zal er van mijn morgen worden Zonder een droom om te verlichten Ik deed mijn licht uit Ik heb het gordijn al teruggetrokken Ik heb een glas in mijn handen Ik heb geen oplossing meer.