Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Calvin Harris & Disciples Songtekst: How Deep Is Your Love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Calvin Harris & Disciples - How Deep Is Your Love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van How Deep Is Your Love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Calvin Harris & Disciples! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter C van Calvin Harris & Disciples en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals How Deep Is Your Love .

Origineel

I want you to breathe me in Let me be your air Let me roam your body freely No inhibition, no fear How deep is your love Is it like the ocean What devotion Are you How deep is your love Is it like nirvana Hit me harder Again How deep is your love How deep is your love How deep is your love Is it like the ocean Pull me closer Again How deep is your love How deep is your love Open up my eyes and Tell me who I am Let me in on all your secrets No inhibition, no sin How deep is your love Is it like the ocean What devotion Are you How deep is your love Is it like nirvana Hit me harder Again How deep is your love How deep is your love How deep is your love Is it like the ocean Pull me closer Again How deep is your love How deep is your love How deep is your love So tell me how deep is your love Can we go deeper So tell me how deep is your love Can we go deep So tell me how deep is your love Can we go deeper So tell me how deep is your love Can we go deep (How deep is your love) So tell me how deep is your love Can we go deeper So tell me how deep is your love Can we go deep (How deep is your love) So tell me how deep is your love Can we go deeper (Pull me closer) So tell me how deep is your love (Again) How deep is your love How deep is your love How deep is your love So tell me how deep is your love Can we go deeper So tell me how deep is your love Can we go deep (How deep is your love) So tell me how deep is your love Can we go deeper So tell me how deep is your love Can we go deep

 

Vertaling