Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cam ron Songtekst: skit

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cam ron - skit ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van skit? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cam ron! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cam ron en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals skit .

Origineel

{Dialing} "Thank you for calling the--" {Dialing} "I will be... Please hold." I'm grimey. I like-- I still get head from crackhead. {Ringing} "Hello?" Yo this Cam, man. "What's up?" What's the deal neal though nigga? "Nothin, I'm chillin." "What's happenin? "Nothin, I'm chillin." I was just thinkin about the head you gave me yesterday, that shit was kinda good. "{laughs} So you decided to call." No doubt. I really came to see if you were comin to the orgy this weekend. "When?" On most likely Saturday. "Saturday?" Yeah. You got lengerie right? "Of course." Alright, alright. You say you ain't fuckin with no bitches. I told some bitches about you already, they said they wanted to eat you, they was ready. "Oh my God! What's wrong? They don't even know me. They've never even seen me." I told em a little description you know. "Uh uh." A little boom, boom, boom. "You gotta stop playin. No I told them you don't get down. My niggas is ready though. "How you say your niggas is ready?" You act like you gonna be the only girl.

 

Vertaling

{Dialing} "Dank u voor het bellen van..." {Dialing} "Ik zal... Een ogenblik alstublieft." Ik ben vies. Ik hou van... Ik krijg nog steeds hoofd van crackhead. {Ringing} "Hallo?" Yo, deze Cam, man. "Wat is er?" Wat is de deal Neal hoewel nigga? "Niets, ik ben aan het chillen." "Wat gebeurt er? "Niets, ik ben aan het chillen". Ik dacht net aan het hoofd dat je me gisteren gaf, die shit was best goed. "{laughs} Dus je besloot te bellen." Geen twijfel mogelijk. Ik kwam kijken of je naar de orgie kwam dit weekend. "Wanneer? Hoogstwaarschijnlijk zaterdag. "Zaterdag?" Ja. Je hebt lengerie toch? "Natuurlijk." Goed, goed. U zegt dat u met geen teven neukt. Ik vertelde sommige teven over u reeds, zij zeiden dat zij u wilden opeten, zij waren klaar. "Oh mijn God! Wat is verkeerd? Zij kennen mij niet eens. Zij hebben mij zelfs nog nooit gezien". Ik heb ze een kleine beschrijving gegeven, weet je. "Uh uh." Een beetje boem, boem, boem. "Je moet stoppen met spelen. Nee ik vertelde hen dat je niet naar beneden komt. Mijn niggas zijn er klaar voor. "Hoe zegt u dat uw niggas klaar zijn?" U handelt alsof u het enige meisje zal zijn.