Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: camelle hinds Songtekst: the beauty of you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: camelle hinds - the beauty of you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the beauty of you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van camelle hinds! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van camelle hinds en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the beauty of you .

Origineel

I'm in love with the beauty of you All the glorious things that you do got me somekind of heaven is true you do everything that you want me to Your eyes tell a story makes the world wanna sing what a joy just being around all of those natural things you had your fare share of glory a lot of pain on the way but i feel those gifts that lift my soul each and every word that you say gonna do all i can to love you i know you understand with the magic that apart free deals your wish is mymand I'm in love with the beauty of you All the glorious things that you do got me somekind of heaven is true you do everything that you want me to sweet light up the morning making happy today well it feels so good to be understood you chased my troubels away she said love is what you're making the best is what you see in the garden where her pleasure is you find you're guaranteed I'm in love with the beauty of you All the glorious things that you do got me somekind of heaven is true you do everything that you want me to I'm in love with the beauty of you All the glorious things that you do got me somekind of heaven is true you do everything that you want me to I'm in love, i'm in love, so deep in love she said love is what you're making live your love this way like a pearl so pure that the flowers sing to wee every day I'm in love with the beauty of you All the glorious things that you do got me somekind of heaven is true you do anything that you want me to I'm in love with the beauty of you All the glorious things that you do got me somekind of heaven is true you do everything that you want me to I'm in love yeah yeah I'm in love so true I'm in love yeah yeah

 

Vertaling

Ik ben verliefd op de schoonheid van jou Alle heerlijke dingen die je doet heeft me iets van de hemel waar gemaakt je doet alles wat je wilt dat ik doe Je ogen vertellen een verhaal laat de wereld zingen wat een genot om in de buurt te zijn al die natuurlijke dingen u had uw deel van de glorie veel pijn onderweg maar ik voel die gaven die mijn ziel verheffen elk woord dat je zegt ik zal er alles aan doen om van je te houden ik weet dat je het begrijpt met de magie die gratis deals uit elkaar houdt uw wens is mymand Ik ben verliefd op de schoonheid van jou Alle heerlijke dingen die je doet heeft me iets van de hemel waar gemaakt je doet alles wat je wilt dat ik doe zoet licht de ochtend op gelukkig maken vandaag nou het voelt zo goed om begrepen te worden je joeg mijn problemen weg ze zei dat liefde is wat je maakt het beste is wat je ziet in de tuin waar haar plezier is je merkt dat je gegarandeerd bent Ik ben verliefd op de schoonheid van jou Alle heerlijke dingen die je doet heeft me iets van de hemel waar gemaakt je doet alles wat je wilt dat ik doe Ik ben verliefd op de schoonheid van jou Alle heerlijke dingen die je doet heeft me iets van de hemel waar gemaakt je doet alles wat je wilt dat ik doe Ik ben verliefd, ik ben verliefd, zo diep verliefd ze zei dat liefde is wat je maakt leef je liefde op deze manier als een parel zo puur dat de bloemen zingen om elke dag te plassen Ik ben verliefd op de schoonheid van jou Alle heerlijke dingen die je doet heeft me iets van de hemel waar gemaakt je doet alles wat je wilt dat ik doe Ik ben verliefd op de schoonheid van jou Alle heerlijke dingen die je doet heeft me iets van de hemel waar gemaakt je doet alles wat je wilt dat ik doe Ik ben verliefd, ja ja Ik ben zo verliefd Ik ben verliefd, ja ja