Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cameo Songtekst: she s mine

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cameo - she s mine ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van she s mine? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cameo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cameo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals she s mine .

Origineel

Oh, loo, love, love Everyday I love her just a little bit more Little bit more, little bit more Everyday I love her just a little bit more And she loves me the same Yes, she loves me the same 'Cause my love, it's her love and her love is my love Yes, she gives me loving at the right time Day time, night time Yes, she give me loving at the right time Everyday I love her just a little bit more Little bit more, just a little bit more Everyday I love her just a little bit more And she loves me the same Every guy finds her on the street they say she's sweet Oh, my baby, can I throw some flowers at your feet? She's young, fresh and green And I like how she round at the seam She's young, fresh and green And I like how she round at the seam Everyday I love her just a little bit more Little bit more, just a little bit more Everyday I love her just a little bit more And she loves me the same Yes, she wants me, whoa, oh, whoa She wants me, she wants me Everyday I love her just a little bit more Little bit more, just a little bit more Everyday I love her just a little bit more And she loves me the same 'Cause she's young, fresh and green And I like how she round at the seam Young, fresh and green And I like how she round at the seam Hands off, she's mine, mine o mine Hands off, she's mine Hands off, she's mine, mine o mine Hands off, she's mine Everyday I love her just a little bit more Little bit more, just a little bit more Everyday I love her just a little bit more And she loves me the same 'Cause my love is her love and her love is my love Yes, she gives me loving at the right time Summer time and winter time Yes, she give me loving at the right time Everyday I love her just a little bit more Little bit more, just a little bit more Everyday I love her just a little bit more And she loves me the same Oh, loo, love, love Oh, loo, love, love Everyday she tell me that she wants me some more Want me some more, she want me some more Everyday she tell me that she want me some more And I want her the same Oh, loo, love, love She give me love that grows and grows Every time she walks the street I stumble, umble, umble at her feet I say, "Whoa baby, you look so sweet You look like something can eat" She's young, fresh and green And I like how she green at the seam Young, fresh and green And I like how she green at the seam Oh, loo, love, love

 

Vertaling

Oh, hou, hou, hou Everyday I love her just a little bit more Een beetje meer, een beetje meer Everyday I love her just a little bit more And she loves me the same Ja, ze houdt nog steeds van me 'Cause my love, it's her love and her love is my love Ja, ze geeft me liefde op het juiste moment Overdag, 's nachts Ja, ze geeft me liefde op het juiste moment Everyday I love her just a little bit more Een klein beetje meer, een klein beetje meer Everyday I love her just a little bit more And she loves me the same Every guy finds her on the street they say she's sweet Oh, my baby, can I throw some flowers at your feet? Ze is jong, fris en groen And I like how she round at the seam Ze is jong, fris en groen And I like how she round at the seam Everyday I love her just a little bit more Een klein beetje meer, een klein beetje meer Everyday I love her just a little bit more And she loves me the same Ja, ze wil me, whoa, oh, whoa Ze wil me, ze wil me Everyday I love her just a little bit more Een klein beetje meer, een klein beetje meer Everyday I love her just a little bit more And she loves me the same 'Cause she's young, fresh and green And I like how she round at the seam Young, fresh and green And I like how she round at the seam Handen af, ze is van mij, van mij o van mij Handen af, ze is van mij Handen af, ze is van mij, van mij o van mij Handen af, ze is van mij Everyday I love her just a little bit more Little bit more, just a little bit more Everyday I love her just a little bit more And she loves me the same 'Cause my love is her love and her love is my love Yes, she gives me loving at the right time Zomertijd en wintertijd Yes, she give me loving at the right time Everyday I love her just a little bit more Little bit more, just a little bit more Everyday I love her just a little bit more And she loves me the same Oh, loo, love, love Oh, loo, love, love Everyday she tell me that she wants me some more Wil me wat meer, ze wil me wat meer Everyday she tell me that she want me some more And I want her the same Oh, loo, love, love She give me love that grows and grows Every time she walks the street Ik struikel, umble, umble aan haar voeten Ik zeg, "Whoa baby, je ziet er zo lief uit You look like something can eat" She's young, fresh and green And I like how she green at the seam Young, fresh and green And I like how she green at the seam Oh, loo, love, love