Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cameo Songtekst: you make me work

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cameo - you make me work ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you make me work? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cameo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cameo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you make me work .

Origineel

Ow ow ow ow Ow ow ow ow Well I've been losin' my mind And bustin' my behind Trying to get you, girl And I've been working so hard I feel like you deserve a check And I'm made of passion, girl You know I'm really glad to meet you When you're always sweeter When you bust my drops 'cause you will work a man so hard He'll drop down to his knees I'm beggin' you baby baby please You make me work all night All night even in between Why do you make me work all night? But you never let up it seems Now I work a hard job Eight hours preachin' everyday (work work) So when I come over to see you You know you can't treat me this way, no I'm hung up and stressed out Don't know what time it is That's why I need you invested In love that won't be bringing you tears For years and years, that's why You make me work all day Overtime, even on my time Why do you make me work? I know you're nervous But I can't keep everything No, no, no, no, no (You make me work hard) I and I'm coming to get your love It's hardly nine o'clock (You make me work hard) Oh baby, yeah You make me work hard baby To get your love (you prove me wrong) You make me work hard baby You make me work hard baby To get your love You make me work hard baby Why do you make me work? I work my behind off I can't let you set me off Why do you make me work? I can't spend my time Now I'm here about what's mine Why do you make me work? Make me work all night Why do you make me work? You treat me right And I'm coming to get your love Get your love, get your love (you make me work hard) Make minimum wage, baby! You make me work hard baby To get your love You make me work hard baby You make me work hard baby To get your love You make me work hard baby Ow, ow ow, ow ow, ow Ow, ow ow, ow ow, ow ow, ow I got to work real hard even though I do work even harder To get problems solved you're too much Watch your break it's the man in Oh, my, my. I'm on my job Work, work, work, work, work

 

Vertaling

Ow ow ow ow Ow ow ow ow Well I've been losin' my mind And bustin' my behind Trying to get you, girl And I've been working so hard I feel like you deserve a check En ik ben gemaakt van passie, meisje Je weet dat ik blij ben je te ontmoeten When you're always sweeter When you bust my drops 'cause you will work a man so hard Hij zal op zijn knieën vallen Ik smeek je, schatje, schatje, alsjeblieft Je laat me de hele nacht werken De hele nacht, zelfs tussendoor Waarom laat je me de hele nacht werken? Maar je houdt nooit op lijkt het Now I work a hard job Eight hours preachin' everyday (werk werk) Dus als ik naar je toe kom om je te zien Je weet dat je me niet zo kan behandelen, nee I'm hung up and stressed out Don't know what time it is That's why I need you invested In liefde die je geen tranen zal bezorgen Voor jaren en jaren, dat is waarom Je laat me de hele dag werken Overuren, zelfs in mijn tijd Waarom laat je me werken? Ik weet dat je nerveus bent. Maar ik kan niet alles houden Nee, nee, nee, nee, nee (Je laat me hard werken) Ik en ik komen je liefde halen Het is amper negen uur You make me work hard Oh baby, yeah You make me work hard baby To get your love (you prove me wrong) You make me work hard baby You make me work hard baby To get your love You make me work hard baby Waarom laat je me werken? Ik werk me uit de naad Ik kan je me niet laten afgaan Waarom laat je me werken? Ik kan mijn tijd niet uitgeven Nu ben ik hier voor wat van mij is Waarom laat je me werken? Laat me de hele nacht werken Why do you make me work? Je behandelt me goed En ik kom je liefde halen Krijg je liefde, krijg je liefde (je laat me hard werken) Make minimum wage, baby! You make me work hard baby To get your love You make me work hard baby You make me work hard baby To get your love You make me work hard baby Ow, ow ow, ow ow, ow Ow, ow ow, ow ow, ow ow, ow I got to work real hard even though Ik werk nog harder Om problemen opgelost te krijgen ben je te veel Let op je pauze het is de man in Oh, jee, jee. I'm on my job Werk, werk, werk, werk, werk