Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: camera obscura Songtekst: let me go home

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: camera obscura - let me go home ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van let me go home? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van camera obscura! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van camera obscura en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals let me go home .

Origineel

Let Me Go Home Hurry up, baby, 'cause we're going somewhere tonight One glass of wine and you're mine and you know i just might... You know i just might You know i just might Well the room goes boom to the sound of temptations and more Twisting and turning that girl's looking good on the floor Good on the floor Good on the floor Well the four walls they collide Until the blue-eyed girl decides to let me go home Let me go home Host plays a ghost in my house, gets a fist in the eye Vinyl is crushed in the rush for the liquor supply The liquor supply The liquor supply Supremes in our dreams Do we quit bein' obscene on the stairs Daylight appears through the curtains and nobody cares Nobody cares Nobody cares Well the four walls they collide Until the blue-eyed girl decides to let me go home Let me go home Daylight appears through the curtains and nobody cares Supremes in our dreams Do we quit bein' obscene on the stairs

 

Vertaling

Laat me naar huis gaan Schiet op, schat, want we gaan ergens heen vanavond Eén glas wijn en je bent van mij en je weet dat ik misschien... You know i just might You know i just might Well the room goes boom to the sound of temptations and more Draaien en keren dat meisje ziet er goed uit op de vloer Goed op de vloer Goed op de vloer Nou, de vier muren botsen. Tot het meisje met de blauwe ogen besluit me naar huis te laten gaan Laat me naar huis gaan De gastheer speelt een spook in mijn huis, krijgt een vuist in zijn oog Vinyl wordt verpletterd in de haast voor de drankvoorraad De drankvoorraad De drankvoorraad Supremes in our dreams Do we quit bein 'obscene on the stairs Daglicht verschijnt door de gordijnen en niemand geeft erom Nobody cares Nobody cares Well the four walls they collide Tot het meisje met de blauwe ogen besluit me naar huis te laten gaan Laat me naar huis gaan Daglicht verschijnt door de gordijnen en niemand geeft erom Supremes in our dreams Do we quit bein' obscene on the stairs