Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: camila Songtekst: todo te di

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: camila - todo te di ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van todo te di? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van camila! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van camila en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals todo te di .

Origineel

Todo te di para vivir junto a mi. Todo te di quise vivir cerca de ti. No puedo creer tanta emocion en esta cancion. El dia que vivi frente a dios en ti quise ser asi. No puedo creer rompiste mi ilusion. Al decir que no. Al decir que no. Al decir. Al decir que nooooooo. Me quise morir. Te quise romper, desaparecer. Asi fue cuando quise vivir cerca de ti

 

Vertaling

Alles wat ik je gaf om naast me te wonen. Alles wat ik je gaf, wilde ik dicht bij je hebben. Ik kan niet geloven dat er zoveel emotie in dit liedje zit. De dag dat ik voor god leefde in jou, wilde ik zo zijn. Ik kan niet geloven dat je mijn illusie hebt gebroken. Door nee te zeggen. Door nee te zeggen. Door te zeggen. Door nee te zeggen. Ik wilde sterven. Ik wilde je breken, verdwijnen. Dat is hoe het was toen ik dicht bij jou wilde wonen