Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: camouflage Songtekst: bad news

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: camouflage - bad news ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bad news? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van camouflage! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van camouflage en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bad news .

Origineel

Baby, you ain't a man 'Cause my heart's carried in Your hand. Any fool can see, I love my misery. Bad news It's born in my blood Bad news Some live to undo, some live to be undone My grey sky's growing dark I feed on my own heart. Bad news It's born in my blood Bad news Whisper's what you done, Crazy I've bought a gun My finger's to your window, Whiskey's on my clothes I'm bad news It's born in my blood. Bad news. It's born in my blood.

 

Vertaling

Schat, je bent geen man 'Omdat mijn hart wordt gedragen Uw hand. Elke dwaas kan zien, Ik hou van mijn ellende. Slecht nieuws Het is geboren in mijn bloed Slecht nieuws Sommigen leven om ongedaan te maken, sommigen leven om ongedaan te worden gemaakt Mijn grijze lucht wordt donker Ik voed me met mijn eigen hart. Slecht nieuws Het is geboren in mijn bloed Slecht nieuws Whisper is wat je hebt gedaan, Gek, ik heb een pistool gekocht Mijn vinger is naar je raam, Whisky zit op mijn kleren Ik ben slecht nieuws Het is geboren in mijn bloed. Slecht nieuws. Het is geboren in mijn bloed.