Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: camp rock Songtekst: who will i be

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: camp rock - who will i be ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van who will i be? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van camp rock! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van camp rock en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals who will i be .

Origineel

Who will I be? It's up to me All the never ending possibilities That I can see There's nothing that I can't do Who will I be? Yes, I believe I get to make a future what I want to I can become anyone And know the choice is up to me Who will I be?

 

Vertaling

Wie zal ik zijn? Het is aan mij Al de nooit eindigende mogelijkheden Die ik kan zien There's nothing that I can't do Wie zal ik zijn? Ja, ik geloof Ik kan de toekomst maken die ik wil Ik kan iedereen worden En weet dat de keuze aan mij is Wie zal ik zijn?