Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Camp Rock Songtekst: Would Change A Thing

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Camp Rock - Would Change A Thing ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Would Change A Thing? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Camp Rock! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter C van Camp Rock en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Would Change A Thing .

Origineel

AZLyrics.com EmailEmail PrintPrint "Wouldn't Change A Thing" lyrics DEMI LOVATO LYRICS Écoutez "Wouldn't Chang…" "Wouldn't Change A Thing" (with Joe Jonas) [Demi (Joe):] It's like, he doesn't hear a word I say His mind is somewhere far away And I don't know how to get there It's like all he wants is to chill out (She's way too serious) Makes me wanna pull all my hair out (She's always in a rush and interrupting) Like he doesn't even care (Like she doesn't even care) [Demi + Joe:] You, me We're face to face But we don't see eye to eye Like fire and rain (like fire and rain) You can drive me insane (You can drive me insane) But I can't stay mad at you for anything We're Venus and Mars (Venus and Mars) We're like different stars (like different stars) But you're the harmony to every song I sing And I wouldn't change a thing [Joe:] She's always trying to save the day Just wanna let my music play She's all or nothing But my feelings never change [Demi (Joe:)] Why does he try to read my mind? (I try to read her mind) It's not good to psychoanalyze (She tries to pick a fight to get attention) That's what all of my friends say (That's what all of my friends say) [Demi + Joe:] You, me We're face to face But we don't see eye to eye Like fire and rain (like fire and rain) You can drive me insane (You can drive me insane) But I can't stay mad at you for anything We're Venus and Mars (Venus and Mars) We're like different stars (like different stars) But you're the harmony to every song I sing And I wouldn't change a thing [J:] When I'm yes, she's no [D:] When I hold on, he just lets go [J + D:] We're perfectly imperfect But I wouldn't change a thing, no Like fire and rain (Like fire and rain) You can drive me insane (You can drive me insane) But I can't stay mad at you for anything We're Venus and Mars (Venus and Mars) We're like different stars (like different stars) But you're the harmony to every song I sing And I wouldn't change a thing But I can't stay mad at you for anything We're Venus and Mars (Venus and Mars) We're like different stars (like different stars) But you're the harmony to every song I sing And I wouldn't change a Wouldn't change a thing

 

Vertaling

AZLyrics.com EmailEmail PrintPrint lyrics "Zou het niet wijzigen van een ding" DEMI LOVATO LYRICS Écoutez "Would not Chang ..." "Would not Change A Thing" (Met Joe Jonas) [Demi (Joe)] Het is alsof hij niet een woord dat ik zeg hoor Zijn geest is ergens ver weg En ik weet niet hoe er te komen Het is alsof alles wat hij wil is om te relaxen (Ze is veel te ernstig) Maakt me willen trekken uit al mijn haar (Ze is altijd in een rush en onderbreken) Net als hij niet eens de zorg (Alsof ze niet eens de zorg) [Demi + Joe:] Jij ik We zijn van aangezicht tot aangezicht Maar we zien niet oog in oog Als vuur en regen (zoals brand en regen) Je kunt me gek rijden (U kunt me krankzinnig) Maar ik kan niet boos blijven op je af voor alles We zijn Venus en Mars (Venus en Mars) We zijn als verschillende sterren (zoals verschillende sterren) Maar je bent de harmonie in elk lied ik zing En ik zou niet veranderen een ding [Joe:] Ze is altijd proberen om de dag te redden Wil gewoon laat mijn muziek af te spelen Ze is alles of niets Maar mijn gevoelens nooit veranderen [Demi (Joe :)] Waarom moet hij proberen om mijn gedachten lezen? (Ik probeer haar gedachten lezen) Het is niet goed om psychoanalytisch (Ze probeert een ruzie om aandacht te krijgen) Dat is wat al mijn vrienden zeggen (Dat is wat al mijn vrienden zeggen) [Demi + Joe:] Jij ik We zijn van aangezicht tot aangezicht Maar we zien niet oog in oog Als vuur en regen (zoals brand en regen) Je kunt me gek rijden (U kunt me krankzinnig) Maar ik kan niet boos blijven op je af voor alles We zijn Venus en Mars (Venus en Mars) We zijn als verschillende sterren (zoals verschillende sterren) Maar je bent de harmonie in elk lied ik zing En ik zou niet veranderen een ding [J:] Als ik ja, ze is geen [D:] Toen ik wacht even, laat hij gewoon gaan [J + D:] We zijn perfect onvolmaakt Maar ik zou niet veranderen een ding, geen Net als vuur en regen (zoals brand en regen) Je kunt me gek rijden (U kunt me krankzinnig) Maar ik kan niet boos blijven op je af voor alles We zijn Venus en Mars (Venus en Mars) We zijn als verschillende sterren (zoals verschillende sterren) Maar je bent de harmonie in elk lied ik zing En ik zou niet veranderen een ding Maar ik kan niet boos blijven op je af voor alles We zijn Venus en Mars (Venus en Mars) We zijn als verschillende sterren (zoals verschillende sterren) Maar je bent de harmonie in elk lied ik zing En ik zou niet veranderen een Zou niets veranderen