Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: camp rock Songtekst: wouldn t change a thing

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: camp rock - wouldn t change a thing ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van wouldn t change a thing? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van camp rock! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van camp rock en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals wouldn t change a thing .

Origineel

[Demi (Joe):] It's like, he doesn't hear a word I say His mind is somewhere far away And I don't know how to get there It's like all he wants is to chill out (She's serious) He makes me wanna pull all my hair out (She's always in a rush and interrupted) Like he doesn't even care (Like she doesn't even care) [Demi + Joe:] You, me We're face to face But we don't see eye to eye Like fire and rain (Like fire and rain) You can drive me insane (You can drive me insane) But I can't stay mad at you for anything We're Venus and Mars (Venus and Mars) We're like different stars (like different stars) You're the harmony to every song I sing And I wouldn't change a thing [Joe:] She's always trying to save the day Just wanna let my music play She's all or nothing But my feeling's never change [Demi (Joe:)] Why does he try to read my mind? (I try to read her mind) It's not good to psychoanalyze (She tries to pick a fight to get attention) That's what all of my friends say (That's what all of my friends say) [Demi + Joe:] You, me We're face to face But we don't see eye to eye Like fire and rain (Like fire and rain) You can drive me insane (You can drive me insane) But I can't stay mad at you for anything We're Venus and Mars (Venus and Mars) We're like different stars (like different stars) but you're the harmony to every song I sing And I wouldn't change a thing [J:] When I'm yes, she's no [D:] When I hold on, he just lets go [J + D:] We're perfectly imperfect But I wouldn't change a thing, no Like fire and rain (Like fire and rain) You can drive me insane (You can drive me insane) But I can't stay mad at you for anything We're Venus and Mars (Venus and Mars) We're like different stars (like different stars) but you're the harmony to every song I sing And I wouldn't change a thing But I can't stay mad at you for anything We're Venus and Mars (Venus and Mars) We're like different stars (like different stars) but you're the harmony to every song I sing And I wouldn't change a Wouldn't change a thing

 

Vertaling

[Demi (Joe):] Het is alsof, hij geen woord hoort van wat ik zeg Zijn gedachten zijn ergens ver weg En ik weet niet hoe ik daar moet komen Het is alsof alles wat hij wil is chillen (Ze is serieus) He makes me wanna pull all my hair out (Ze is altijd gehaast en onderbroken) Like he doesn't even care (Like she doesn't even care) [Demi + Joe:] Jij, ik We staan oog in oog But we don't see eye to eye Like fire and rain (Zoals vuur en regen) You can drive me insane (Je kunt me gek maken) But I can't stay mad at you for anything We're Venus and Mars (Venus en Mars) We're like different stars (Als verschillende sterren) You're the harmony to every song I sing And I wouldn't change a thing [Joe:] She's always trying to save the day Just wanna let my music play She's all or nothing But my feeling's never change [Demi (Joe:)] Waarom probeert hij mijn gedachten te lezen? (Ik probeer haar gedachten te lezen) Het is niet goed om te psychoanalyseren (Ze probeert een gevecht te beginnen om aandacht te krijgen) Dat is wat al mijn vrienden zeggen. (Dat is wat al mijn vrienden zeggen) [Demi + Joe:] You, me We're face to face But we don't see eye to eye Like fire and rain (Zoals vuur en regen) You can drive me insane (Je kunt me gek maken) But I can't stay mad at you for anything We're Venus and Mars (Venus en Mars) We're like different stars (Als verschillende sterren) but you're the harmony to every song I sing And I wouldn't change a thing When I'm yes, she's no [D:] When I hold on, he just lets go We zijn perfect onvolmaakt Maar ik zou er niets aan veranderen, nee Like fire and rain (Als vuur en regen) You can drive me insane (Je kunt me gek maken) But I can't stay mad at you for anything We're Venus and Mars (Venus en Mars) We're like different stars (Als verschillende sterren) but you're the harmony to every song I sing And I wouldn't change a thing But I can't stay mad at you for anything We're Venus and Mars (Venus en Mars) We're like different stars (als verschillende sterren) but you're the harmony to every song I sing And I wouldn't change a Wouldn't change a thing