Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: can Songtekst: tango whiskeyman (a guy called gerald mix)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: can - tango whiskeyman (a guy called gerald mix) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tango whiskeyman (a guy called gerald mix)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van can! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van can en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tango whiskeyman (a guy called gerald mix) .

Origineel

To leave the boy with the long hair Are you singing, rhyme coming? Here come a naturally chosen Call him number one to sleep for He sings another grip and still Momma, Papa, no one knows him The one way they look at me I don't lease in the morning crowd stay He'll get a drink to his head Everyone gets to know he's the next to fight As victory don't get him When he wins a cup, camouflage When I talk to you You just sing we're right, the way back Can you hear me, my friend? Don't break room, wish me luck Why, why don't you dedicate To follow chicks so stupid, Saturday afternoon? I, I know you and where you go Like a stupid guy, stupid guys remain He'll get a drink to his head No one get to know he's the next to fight He read the story in bed Where Daddy made me sleep in a frown When I talk to you You just sing you're right, the way back Can you hear me, my friend? Don't break room, wish me luck Why, why don't you dedicate To follow chicks, so stupid, Saturday afternoon? I, I know you and where you go Like a stupid guy, stupid guys remain To leave the boy with the long hair Are you singing, rhyme coming? Here come a naturally chosen Call him number one to sleep for He sings another grip and still Momma, Papa, no one knows him

 

Vertaling

Om de jongen met het lange haar te verlaten Zing je, rijm op komst? Hier komt een natuurlijk gekozen Noem hem nummer één om voor te slapen Hij zingt nog een greep en nog Mamma, Papa, niemand kent hem De ene manier waarop ze naar me kijken Ik lease niet in de ochtend menigte blijven Hij krijgt een drankje naar zijn hoofd Iedereen krijgt te weten dat hij de volgende is om te vechten Als de overwinning hem niet krijgt Als hij een beker wint, camouflage Als ik tegen je praat Zing je gewoon dat we goed zijn, de weg terug Kun je me horen, mijn vriend? Breek niet de kamer, wens me geluk Waarom, waarom wijd je je niet Om chicks zo dom te volgen, zaterdagmiddag? Ik, ik ken jou en waar je heen gaat Als een domme jongen, domme jongens blijven Hij zal een drankje naar zijn hoofd krijgen Niemand komt te weten dat hij de volgende is die vecht Hij las het verhaal in bed Waar papa me in een frons liet slapen When I talk to you Zing je gewoon dat je gelijk hebt, de weg terug Kun je me horen, mijn vriend? Breek niet de kamer, wens me geluk Why, why don't you dedicate Om chicks te volgen, zo dom, zaterdagmiddag? Ik, ik ken jou en waar je heen gaat Als een domme jongen, domme jongens blijven Om de jongen met het lange haar te verlaten Zing je, rijm je? Hier komt een natuurlijk gekozen Noem hem nummer één om voor te slapen Hij zingt nog een greep en nog Mamma, Papa, niemand kent hem