Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: canadian tenors Songtekst: adagio

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: canadian tenors - adagio ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van adagio? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van canadian tenors! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van canadian tenors en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals adagio .

Origineel

I don't know where to find you I don't know how to reach you I hear your voice in the wind I feel you under my skin Within my heart and soul. I wait for you I wait for you

 

Vertaling

Ik weet niet waar ik je kan vinden Ik weet niet hoe ik je kan bereiken Ik hoor je stem in de wind Ik voel je onder mijn huid In mijn hart en ziel. Ik wacht op jou Ik wacht op jou