Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cancerslug Songtekst: cremation teardrops

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cancerslug - cremation teardrops ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van cremation teardrops? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cancerslug! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cancerslug en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals cremation teardrops .

Origineel

cremation teardrops are falling like rain and i cant hold it in anymore you were the first of the last generation and i am perpetual war what do you say to me when i speak your name and set you afire what do you say to me when i pluck out your eyes

 

Vertaling

crematie tranen vallen als regen en ik kan het niet meer inhouden. Jij was de eerste van de laatste generatie. en ik ben eeuwigdurende oorlog. Wat zeg je tegen me als ik je naam uitspreek en je in brand steek? Wat zeg je tegen me als ik je ogen uitpluk?