Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cancerslug Songtekst: cycle of the wolf

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cancerslug - cycle of the wolf ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van cycle of the wolf? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cancerslug! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cancerslug en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals cycle of the wolf .

Origineel

the fire in me instinct fills me the metamorphasis, my body takes the shape of the hour comming erection burning the circle of the snake is forming eternity the cycle of the second birth returning to the ancient earth to stalk the night by tooth and claw, nothing more the hunger burning in these veins to feed, to fuck, to live unchained to bend the back and walk the earth on all fours the fur is warning, the claws are forming i feel my spine is shifting i feel im stumbling, my whole world is crumbling i dont know what i am the beast inside of me has finally gotton free the blood has circled on my hand the hunger growing my rage is showing the hunt has taken over me

 

Vertaling

het vuur in mij het instinct vervult me de metamorfose, mijn lichaam neemt de vorm aan van het komende uur erectie brandend de cirkel van de slang vormt de eeuwigheid de cyclus van de tweede geboorte terugkeren naar de oude aarde om de nacht te stalken met tand en klauw, niets meer de honger die in deze aderen brandt om te voeden, te neuken, om ongeketend te leven om de rug te buigen en op handen en voeten over de aarde te lopen de vacht waarschuwt, de klauwen vormen zich Ik voel dat mijn ruggengraat verschuift. Ik voel dat ik struikel, mijn hele wereld is aan het afbrokkelen Ik weet niet wat ik ben. Het beest in mij is eindelijk vrij. het bloed heeft op mijn hand gekringeld De honger groeit. Mijn woede is te zien. De jacht heeft me overgenomen.