Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: candlebox Songtekst: a kiss before

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: candlebox - a kiss before ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van a kiss before? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van candlebox! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van candlebox en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals a kiss before .

Origineel

I can't quite breathe alone The patience pressing harder still Have I lost my call My fantasies all unfulfilled? What can I liken to these seas? A kiss before may bury me To drown within a day is closer than you think I find less time for those that can't forgive me I find it hard to keep my hands from shaking Just one more kiss before the dying I won't get out I won't get out alive It's all uphill from here I've walked 1,000 miles have you The final cut to slip, but never had the follow through A vagrant of song melodies A kiss before my tendencies I carry a blade to keep the scars that never wash away I find less time for those that can't forgive me I find it hard to keep my hands from shaking Just one more kiss before the dying I won't get out I won't get out alive Through time my memories have jaded The innocence of child has faded I break the chase the ones that left me All alone I find less time for those that can't forgive me I find it hard to keep my hands from shaking Just one more kiss before the dying I won't get out I won't get out alive Just one more kiss before the dying I won't get out I won't get out alive I won't get out alive I won't get out alive

 

Vertaling

Ik kan niet helemaal alleen ademen Het geduld drong nog harder aan Ben ik mijn telefoontje kwijt Mijn fantasieën allemaal onvervuld? Wat kan ik vergelijken met deze zeeën? Een kus eerder kan me begraven Binnen een dag verdrinken is dichterbij dan je denkt Ik vind minder tijd voor degenen die mij niet kunnen vergeven Ik vind het moeilijk om te voorkomen dat mijn handen trillen Nog één kus voor het sterven Ik kom er niet uit Ik kom er niet levend uit Vanaf hier gaat het allemaal bergopwaarts Ik heb 1.000 mijl gelopen De laatste snee om te glijden, maar nooit het gevolg gehad Een zwerver van melodieën Een kus voor mijn neigingen Ik draag een mes om de littekens tegen te houden die nooit wegspoelen Ik vind minder tijd voor degenen die mij niet kunnen vergeven Ik vind het moeilijk om te voorkomen dat mijn handen trillen Nog één kus voor het sterven Ik kom er niet uit Ik kom er niet levend uit Door de tijd heen zijn mijn herinneringen vervaagd De onschuld van een kind is vervaagd Ik breek de achtervolging van degenen die me verlieten Helemaal alleen Ik vind minder tijd voor degenen die mij niet kunnen vergeven Ik vind het moeilijk om te voorkomen dat mijn handen trillen Nog één kus voor het sterven Ik kom er niet uit Ik kom er niet levend uit Nog één kus voor het sterven Ik kom er niet uit Ik kom er niet levend uit Ik kom er niet levend uit Ik kom er niet levend uit