Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: candlebox Songtekst: it s alright

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: candlebox - it s alright ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it s alright? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van candlebox! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van candlebox en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it s alright .

Origineel

It's alright what you confess to me Where you're at right now baby, it's alright with me Behind your truths or somewhere inside your lies These long cold days of gray, they color your eyes And it's alright, what you confide in me Where we're at right now baby, it's where we need to be And I can see things so clearly through tear-stained eyes The side effects of time in all our good-byes, and it's alright I got lost some time ago, Lost in your song, your touch, your smile And where I want to grow old And you glimmer and gleam like a blond-washed hair from an ocean-side domain Drifting into me, I found myself again, in her song It's alright what you say to me How you feel right now baby, shows an everlasting need Behind the truth, there's something inside your lies These long cold days of rain, they're hiding your eyes And it's alright, what you express to me Your song escapes me to this place I want to be So sing to me baby, your song can carry me Through endless weeks of rain and onto sweeter things And it's alright I got lost some time ago, Lost in your song, your touch, your smile And where I want to grow old And you glimmer and gleam like a blond-washed hair from an ocean-side domain Drifting into me, I found myself again, in her song Oh sing to me baby, your song can carry me In all she's revealed I found I could always see How her ways could flow and run over me And I found this reason to learn And I found this reason to decide As many dayse and many days go I'll never know why And it's alright I got lost some time ago, Lost in your song, your touch, your smile And where I want to grow old And you glimmer and gleam like a blond-washed hair from an ocean-side domain Drifting into me, I found myself again, in her song

 

Vertaling

Het is goed wat je aan mij belijdt Waar je nu bent, schat, het is goed met mij Achter je waarheden of ergens in je leugens Deze lange koude dagen grijs, ze kleuren je ogen En het is oké, wat je mij toevertrouwt Waar we nu zijn, schat, daar moeten we zijn En ik kan de dingen zo duidelijk zien door met tranen besmeurde ogen De bijwerkingen van tijd in al onze afscheid, en het is goed Ik ben enige tijd geleden verdwaald, Verdwaald in je lied, je aanraking, je glimlach En waar ik oud wil worden En je glanst en glanst als een blond gewassen haar vanuit een domein aan de oceaan In mij dwalend, merkte ik dat ik mezelf weer in haar lied vond Het is goed wat je tegen me zegt Hoe je je nu voelt schat, toont een eeuwige behoefte Achter de waarheid zit iets in je leugens Deze lange koude dagen van regen, ze verbergen je ogen En het is goed, wat je tegen me zegt Je lied ontsnapt me naar deze plek waar ik wil zijn Dus zing voor me schat, je lied kan me dragen Door eindeloze weken regen en over zoetere dingen En het is oké Ik ben enige tijd geleden verdwaald, Verdwaald in je lied, je aanraking, je glimlach En waar ik oud wil worden En je glanst en glanst als een blond gewassen haar vanuit een domein aan de oceaan In mij dwalend, merkte ik dat ik mezelf weer in haar lied vond Oh zing voor me schat, je lied kan me dragen In alles wat ze heeft onthuld, merkte ik dat ik altijd kon zien Hoe haar wegen konden stromen en over me heen konden lopen En ik vond deze reden om te leren En ik vond deze reden om te beslissen Zoveel dag en vele dagen gaan Ik zal nooit weten waarom En het is oké Ik ben enige tijd geleden verdwaald, Verdwaald in je lied, je aanraking, je glimlach En waar ik oud wil worden En je glanst en glanst als een blond gewassen haar vanuit een domein aan de oceaan In mij dwalend, merkte ik dat ik mezelf weer in haar lied vond