Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: candlebox Songtekst: it s amazing

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: candlebox - it s amazing ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it s amazing? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van candlebox! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van candlebox en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it s amazing .

Origineel

At a stand still, somebody, somebody put me here. As I heal you, it's not that much difference, we'll be there. can't you all see, what it says? It says ok now, ok now, now you go. And I think I'll make it, Because I love, I love you yes you know. It's amazing, that we're still here. It's amazing, how? I know you fear me now, Why did you leave it in my hands? I can't explain it, How can you leave me out, How can you push me out, How can you push me, push me around again? It's amazing, that we're still here It's amazing, how? Turn it into my direction, Why did you leave it, leave it in my hands? How can you put me down, how can you put me out, How can you push around, push me around again? It's amazing...

 

Vertaling

Iemand, iemand die me hier heeft gestopt, staat stil. Als ik je genees, maakt het niet zoveel uit, we zullen er zijn. kunnen jullie niet allemaal zien wat er staat? Het zegt ok nu, ok nu, nu ga je. En ik denk dat ik het ga halen, Omdat ik hou van, ik hou van je, ja weet je. Het is verbazingwekkend dat we er nog zijn. Het is verbazingwekkend, hoe? Ik weet dat je nu bang voor me bent Waarom heb je het in mijn handen gelaten? Ik kan het niet uitleggen, Hoe kun je me weglaten, Hoe kun je me eruit duwen Hoe kun je me duwen, me weer rondduwen? Het is verbazingwekkend dat we er nog zijn Het is verbazingwekkend, hoe? Draai het in mijn richting, Waarom heb je het achtergelaten, in mijn handen gelaten? Hoe kun je me neerhalen, hoe kun je me eruit zetten, Hoe kun je duwen, me weer duwen? Het is geweldig...