Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: candlebox Songtekst: mothers dream

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: candlebox - mothers dream ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mothers dream? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van candlebox! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van candlebox en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mothers dream .

Origineel

I'm flipping through these pages Me memory seems jaded A lot's been lost since my mothers dream But these sudden flashing colors Close my eyes Only seven Full of life Feel my heart it's aching over Feel my heart it's aching over And I I remember being young Seventeen Yes you'de to my house Won't you tell me the things that I'd done to you this time Never in my life did I feel so unsheltered In my mind I could feel you're nothing Good for nothing As you told me Yes you told me how hard I tried Oh these broken bones You carry me home My mothers dreams She called it My mothers dreams She called it Yes my age Has turned in my direction Cold and lonely resurrection Lies they told me why I'm lost within your soul But I've worn all those patches in my dreams Always broken at the seams Won't you help me Won't you help me Oh no angel

 

Vertaling

Ik blader door deze pagina's Mijn geheugen lijkt sleets Er is veel verloren gegaan sinds de droom van mijn moeder Maar deze plotseling knipperende kleuren Sluit mijn ogen Slechts zeven Vol van leven Voel mijn hart, het doet pijn Voel mijn hart, het doet pijn En ik Ik herinner me dat ik jong was Zeventien Ja, je bent bij mij thuis Wil je me niet vertellen wat ik je deze keer heb aangedaan Nooit in mijn leven voelde ik me zo ongedekt In mijn gedachten voelde ik dat je niets was Goed voor niets Zoals je me vertelde Ja, je vertelde me hoe hard ik het probeerde Oh deze gebroken botten Je draagt ??me naar huis De dromen van mijn moeder Ze noemde het De dromen van mijn moeder Ze noemde het Ja mijn leeftijd Is in mijn richting gedraaid Koude en eenzame opstanding Leugens, ze vertelden me waarom ik verloren ben in je ziel Maar ik heb al die plekken in mijn dromen gedragen Altijd gebroken bij de naden Wil je me niet helpen Wil je me niet helpen Oh nee engel