Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: candlemass Songtekst: abstract sun

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: candlemass - abstract sun ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van abstract sun? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van candlemass! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van candlemass en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals abstract sun .

Origineel

Abstract sun, you're the Sanskrit in my book Dominion, innocence and pride you took As a god, I drink the beauty with my eyes As a man, I do become what I despise The first time I tried, I bled and I died Out of the jar to this flamboyant star Drawn like a moth, clutching because The idol was there, I approached struck with fear Locust sun, you're the apple and the pie Appolyon, wrapped in ash and so am I And I ask, do men cry or am I wrong? Gone too far will I live to end this song? Again now I crept, I saw and I wept So near, still so far, I'm nothing at all The last time was right, I gave you my life The purpose I found and now I am gone Into the Abstract Sun

 

Vertaling

Abstracte zon, jij bent het Sanskriet in mijn boek Heerschappij, onschuld en trots nam je Als een god, drink ik de schoonheid met mijn ogen Als een man, word ik wat ik veracht De eerste keer dat ik het probeerde, bloedde ik en stierf ik Uit de kruik naar deze flamboyante ster Getrokken als een mot, vastgeklampt omdat Het idool was daar, ik naderde getroffen door angst Locust sun, jij bent de appel en de taart Appolyon, gewikkeld in as en zo ben ik En ik vraag, huilen mannen of heb ik het mis? Te ver gegaan, zal ik leven om dit lied te beëindigen? Opnieuw kroop ik, ik zag en ik weende Zo dichtbij en toch zo ver weg, ik ben helemaal niets De laatste keer was goed, ik gaf je mijn leven Het doel dat ik vond en nu ben ik weg In de abstracte zon