Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: candlemass Songtekst: cyclo f

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: candlemass - cyclo f ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van cyclo f? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van candlemass! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van candlemass en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals cyclo f .

Origineel

I read your palm in a bowl of spit It's not looking good Spirits low, yes life is shit I thought you understood You say these words, "why just me I thought I did so well" You're the perfect creep that god forgot See you soon in hell You ask if I detest myself Sometimes, yes I do I try so hard to love myself But mostly I hate you A zombie jerk without a will You'd better surface now I know I am the king of the hill Rather reptile than cow The sky is red as I watch you fall I know that you belong In a green and pink room of plastic walls Where no light is on The proper church of your empty shell There is no wrong in staying Home is where you hang yourself Where you end the pain

 

Vertaling

Ik las je handpalm in een kom met spuug Het ziet er niet goed uit. Lage geesten, ja het leven is klote Ik dacht dat je het begreep Je zegt deze woorden, "waarom alleen ik Ik dacht dat ik het zo goed deed" Jij bent de perfecte griezel die God vergat Ik zie je snel in de hel Je vraagt of ik mezelf verafschuw Soms, ja dat doe ik Ik probeer zo hard om van mezelf te houden Maar meestal haat ik je Een zombie eikel zonder een wil Je kunt nu maar beter opduiken Ik weet dat ik de koning van de heuvel ben Liever reptiel dan koe De lucht is rood als ik je zie vallen Ik weet dat je thuishoort In een groen en roze kamer van plastic muren Waar geen licht brandt De juiste kerk van je lege omhulsel Er is niets verkeerds aan om te blijven Thuis is waar je jezelf ophangt Waar je de pijn beëindigt