Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: candlemass Songtekst: where the runes still speak

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: candlemass - where the runes still speak ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van where the runes still speak? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van candlemass! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van candlemass en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals where the runes still speak .

Origineel

Rain and thunder, fire and wind Come with me, I leave with the tide I wrap my cloak closer 'round my shoulders To keep me warm from the raging storm The spirits are here to guide my journey Over the edge of the world A thousand wounds cry in my soul Love and pain, a bleeding heart Where the runes still speak I'm coming home Where the runes still speak Alone I stand on this stony coast Winds of spring whisper through the trees The grey horizon gives me life again Tee, and stone, the voices of the gods No woman can show me where the fire burns No preacher can tell me who I am My blood is calling me from Asaland I'm on my way home in the end A homeward son will claim his heritage Walk the soil of this earth The pen will be his mighty sword And the truth his defense I've traveled roads that lead to wonder I've seen cities rise and fall The burden, the cross of a pilgrim I bear no more, the son is coming home You closed the door, but I won't give Somewhere my new life will begin Countless treasures I shared with you The only one left is my solitude

 

Vertaling

Regen en donder, vuur en wind Kom met me mee, ik vertrek met het getij Ik wikkel mijn mantel dichter om mijn schouders Om me warm te houden voor de razende storm De geesten zijn hier om mijn reis te leiden Over de rand van de wereld Duizend wonden huilen in mijn ziel Liefde en pijn, een bloedend hart Waar de runen nog spreken Ik kom naar huis. Waar de runen nog spreken Alleen sta ik op deze stenige kust De lentewind fluistert door de bomen De grijze horizon geeft me weer leven Tee, en steen, de stemmen van de goden Geen vrouw kan me laten zien waar het vuur brandt Geen prediker kan me vertellen wie ik ben Mijn bloed roept me uit Asaland Ik ben op weg naar huis op het einde Een thuiskomende zoon zal zijn erfenis opeisen Hij zal de grond van deze aarde bewandelen. De pen zal zijn machtige zwaard zijn En de waarheid zijn verdediging Ik heb wegen bewandeld die naar wonderen leiden. Ik heb steden zien rijzen en vallen. De last, het kruis van een pelgrim Ik draag het niet meer, de zoon komt thuis Jij sloot de deur, maar ik geef niet op Ergens zal mijn nieuwe leven beginnen Ontelbare schatten deelde ik met jou De enige die overblijft is mijn eenzaamheid