Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cannibal corpse Songtekst: bloddy chunks

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cannibal corpse - bloddy chunks ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bloddy chunks? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cannibal corpse! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cannibal corpse en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bloddy chunks .

Origineel

Walking down the street, the smell of death in the air What a rotting stench My imagination runs wild at what it could be Open up the can to discover a dead body Or what was left of one, pieces in a bag Blood is everywhere what a retched sight Cut up really small by a razor sharp knife Lying in the garbage no one else knows What I have found, what should I do? Take it to the police or make it into stew This was an evil committed by the insane Looking down laughing, I am the same The sight of death drives me nuts I must kill to control my brain Swept away by my lust to cause pain Mutilation is my only want The evil inside me gives me The strength to kill at will My life is the means to cause death In the most sinister way I see it in your eyes the fear that keeps me alive I'll take it away, your life will end today I'll leave you to rot, what a sick odor Scream all you want but you can't stop this horror Tasting your life as I drink your blood Ripping out your insides, chewing on your spleen Dead or living flesh is what I crave I'll kill someone or eat from a grave

 

Vertaling

Lopend door de straat, de geur van de dood in de lucht Wat een rottende stank Mijn verbeelding slaat op hol over wat het zou kunnen zijn Open het blik en ontdek een dood lichaam Of wat er van over was, stukken in een zak Overal zit bloed, wat een uitgesmeerd gezicht Heel klein gesneden door een vlijmscherp mes Liggend in de vuilnisbak niemand anders weet Wat ik gevonden heb, wat moet ik doen? Naar de politie brengen of er stoofpot van maken? Dit was een kwaad gepleegd door krankzinnigen Lachend naar beneden kijkend, ben ik hetzelfde De aanblik van de dood maakt me gek. Ik moet doden om mijn hersenen te beheersen Weggevaagd door mijn lust om pijn te veroorzaken Verminking is mijn enige wil Het kwaad in mij geeft me de kracht om naar believen te doden Mijn leven is het middel om de dood te veroorzaken Op de meest sinistere manier Ik zie het in je ogen, de angst die me in leven houdt Ik zal het wegnemen, je leven zal vandaag eindigen Ik laat je wegrotten, wat een zieke geur Schreeuw zoveel je wilt maar je kunt deze gruwel niet stoppen Ik proef je leven terwijl ik je bloed drink Je ingewanden uitscheurend, kauwend op je milt Dood of levend vlees is waar ik naar hunker Ik zal iemand vermoorden of uit een graf eten