Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: capistrano Songtekst: i took a class in philosophical logic and it made me a fucking bad ass

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: capistrano - i took a class in philosophical logic and it made me a fucking bad ass ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i took a class in philosophical logic and it made me a fucking bad ass? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van capistrano! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van capistrano en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i took a class in philosophical logic and it made me a fucking bad ass .

Origineel

Straight forward this all falls into place. I can do this on my own (I know I can). I seem to be the only one awake. Just please, don't give into them (give up to them).

 

Vertaling

Recht vooruit valt dit allemaal op zijn plaats. Ik kan dit alleen doen (ik weet dat ik het kan). Ik lijk de enige wakker te zijn. Geef ze alsjeblieft niet op (geef ze op).