Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: capital cities Songtekst: sunburn surrender

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: capital cities - sunburn surrender ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sunburn surrender? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van capital cities! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van capital cities en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sunburn surrender .

Origineel

[Intro] You set me, set me, set me on fire [Verse 1] You're my vision Looking to the west I see the daylight Watch it come to rest in, in the moonrise I turn to your eyes pretender My sunburn surrender [Chorus] You set me, set me on fire You set me, set me on fire Pretender my sunburn surrender You set me, set me on fire You set me, set me on fire Pretender my sunburn surrender [Verse 2] In my city, moving through the mess, I try to stay light Float above the stress, but when I'm not high You are my upside, you send me The brightest of memories I'm not dreaming, that's your silhouette This moment, fleeting I'll never forget, I need your fixing You are eclipsing, pretender My sunburn surrender [Chorus] You set me, set me on fire You set me, set me on fire Pretender my sunburn surrender You set me, set me on fire You set me, set me on fire Pretender my sunburn surrender [Outro] You set me, set me, set me on You set me, set me, set me on fire My sunburn surrender You set me, set me, set me on You set me, set me, set me on fire My sunburn surrender

 

Vertaling

[Intro] Je zet me, zet me, zet me in vuur en vlam [Verse 1] You're my vision Kijkend naar het westen zie ik het daglicht Kijk het tot rust komen in, in de maanopkomst Ik wend me tot jouw ogen pretendent Mijn zonnebrand geeft zich over [refrein] You set me, set me on fire You set me, set me on fire Pretender mijn zonnebrand overgave You set me, set me on fire You set me, set me on fire Pretender my sunburn surrender [Verse 2] In my city, moving through the mess, I try to stay light Zweef boven de stress, maar als ik niet high ben Jij bent mijn upside, jij stuurt mij De helderste herinneringen Ik ben niet aan het dromen, dat is jouw silhouet Dit moment, vluchtig Ik zal nooit vergeten, ik heb je bevestiging nodig Jij verduistert, bedrieger Mijn zonnebrand geeft zich over [refrein] You set me, set me on fire You set me, set me on fire Pretender my sunburn surrender You set me, set me on fire You set me, set me on fire Pretender my sunburn surrender [Outro] You set me, set me, set me on Je zet me, zet me, zet me in vuur en vlam Mijn zonnebrand geeft zich over You set me, set me, set me on You set me, set me, set me on fire My sunburn surrender