Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: capital inicial Songtekst: danação

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: capital inicial - danação ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van danação? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van capital inicial! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van capital inicial en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals danação .

Origineel

Eu estou amaldiçoado. Por uma danação. Demo-lição na minha cabeça. Um trator no meu coração. Destruição. Perseguição sem fim. Eu quero esquecer. Que você existe. Pisar nas flores. Do seu jardim. Eu não sei. Como eu não consegui. Não matar você. O meio da rua. É o fundo do poço. A luz da janela. É o começo do vôo. No meio da luz. Eu só vejo o escuro. No fim da queda. Estarei livre de novo. Por Victor Teixeira (Aracaju - SE). [email protected]

 

Vertaling

Ik ben vervloekt. Door een verdoemenis. Demo-litie op mijn hoofd. Een trekker in mijn hart. Vernietiging. Eindeloze vervolging. Ik wil het vergeten. Dat je bestaat. Stap op de bloemen Uit je tuin. Ik weet het niet. Hoe ik niet kon Niet jou doden. Het midden van de straat. Het is de bodem van de put. Het licht van het raam. Het is het begin van de vlucht. In het midden van het licht. Ik zie alleen het donker. Aan het einde van de herfst. Ik zal weer vrij zijn. Door Victor Teixeira (Aracaju - SE). [email protected]