Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cappella Songtekst: i don t need another you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cappella - i don t need another you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i don t need another you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cappella! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cappella en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i don t need another you .

Origineel

I don't need another you I don't need another you Fly away forever Or fly away from you Fly away forever Or fly away from you Fly away forever Fly away forever Fly away forever I don't need another you I don't need another you oho I don't need another you I don't need another you oho I don't need another you

 

Vertaling

Ik heb geen andere jou nodig Ik heb geen andere jou nodig Vlieg voor altijd weg Of vlieg weg van jou Vlieg voor altijd weg Of vlieg weg van jou Vlieg voor altijd weg Vlieg voor altijd weg Vlieg voor altijd weg Ik heb geen andere jou nodig Ik heb geen andere jij nodig oho Ik hoef geen andere jij Ik heb geen andere jij nodig oho Ik heb geen andere jou nodig