Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cappella Songtekst: stay with me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cappella - stay with me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van stay with me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cappella! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cappella en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals stay with me .

Origineel

Go! Gonna get this place Deep deep in my heart Deep deep in my heart Deep deep in my heart Deep deep in my heart Stay with me Stay with me

 

Vertaling

Ga! Gonna get this place Diep diep in mijn hart Diep, diep in mijn hart Diep, diep in mijn hart Diep, diep in mijn hart Blijf bij me Blijf bij mij