Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: captain beefheart & his magic band Songtekst: woe is uh me bop

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: captain beefheart & his magic band - woe is uh me bop ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van woe is uh me bop? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van captain beefheart & his magic band! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van captain beefheart & his magic band en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals woe is uh me bop .

Origineel

[Refrain] Oh, woe-is-a-me-bop Om-drop-a-re-bop-om Oh, woe-is-a-me-bop Om-drop-a-re-bop-om Oh, woe-is-a-me-bop Om-drop-a-re-bop-om Oh, woe-is-a-me-bop Om-drop-a-re-bop-om [Verse] Oh, everybody's doin' it Please don't let them ruin it-om Oh, everybody's doin' it Please don't let them ruin it-om [Refrain] Oh, woe-is-a-me-bop Om-drop-a-re-bop Oh, woe-is-a-me-bop Om-drop-a-re-bop Oh, woe-is-a-me-bop Om-drop-a-re-bop-om [Refrain] Oh, woe-is-a-me-bop Om-drop-a-re-bop-om Oh, woe-is-a-me-bop Om-drop-a-re-bop Oh, woe-is-a-me-bop Om-drop-a-re-bop Woe-is-a-me-bop Om-drop-a-re-bop Woe-is-a-me-bop Om-drop-a-re-bop Woe-is-a-me-bop Om-drop-a-re-bop

 

Vertaling

[Refrein] Oh, wee-is-een-me-bop Om-drop-a-re-bop-om Oh, wee-is-een-me-bop Om-drop-a-re-bop-om Oh, wee-is-een-me-bop Om-drop-a-re-bop-om Oh, wee-is-een-me-bop Om-drop-a-re-bop-om [Verse] Oh, everybody's doin' it Please don't let them ruin it-om Oh, everybody's doin' it Please don't let them ruin it-om [Refrein] Oh, wee-is-een-me-bop Om-drop-a-re-bop Oh, wee-is-een-me-bop Om-drop-a-re-bop Oh, wee-is-een-me-bop Om-drop-a-re-bop-om [Refrein] Oh, woe-is-a-me-bop Om-drop-a-re-bop-om Oh, woe-is-a-me-bop Om-drop-a-re-bop Oh, woe-is-a-me-bop Om-drop-a-re-bop Woe-is-een-me-bop Om-drop-a-re-bop Woe-is-a-me-bop Om-drop-a-re-bop Woe-is-a-me-bop Om-drop-a-re-bop