Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: captain beefheart Songtekst: i m glad

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: captain beefheart - i m glad ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i m glad? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van captain beefheart! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van captain beefheart en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i m glad .

Origineel

(so sad baby so glad girl) When you first came round I was sad My head hung down I felt really bad Now I'm glad, glad about the good times that we've had Walked in the park Kissed in the dark Leaves burned just like just like a spark Now I'm glad Glad about the good times that we've had You went away I cried night and day For what you done I had to pay Left me so blue I don't know Where to go or what to do Please come back and let the sun shine through

 

Vertaling

(zo verdrietig baby, zo blij meisje) Toen je voor het eerst langs kwam was ik verdrietig Mijn hoofd hing naar beneden ik voelde me echt slecht Nu ben ik blij, blij met de goede tijden die we hebben gehad Gewandeld in het park Gekust in het donker Bladeren brandden net als een vonk Nu ben ik blij Blij over de goede tijden die we hebben gehad Je ging weg ik huilde dag en nacht Voor wat je deed moest ik boeten Liet me zo blauw achter dat ik niet weet waar ik heen moet of wat ik moet doen Kom alsjeblieft terug en laat de zon doorschijnen