Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cara dillon Songtekst: black is the colour

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cara dillon - black is the colour ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van black is the colour? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cara dillon! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cara dillon en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals black is the colour .

Origineel

Black is the colour of my true love's hair Her lips are like a rose so fair She's got the sweetest face and the gentlest hands I love the ground whereon she stands I love my love and well she knows I love the ground whereon she goes And how I wish the day would come When she and I can be as one Black is the colour of my true love's hair Her lips are like a rose so fair She's got the sweetest face and the gentlest hands I love the ground whereon she stands I go to the Clyde and mourn and weep Satisfied I never will sleep I'll write her a letter, just a few short lines And suffer death ten thousand times

 

Vertaling

Zwart is de kleur van het haar van mijn ware liefde Haar lippen zijn als een roos zo mooi Ze heeft het liefste gezicht en de zachtste handen Ik hou van de grond waarop zij staat Ik hou van mijn liefde en dat weet ze Ik hou van de grond waarop ze gaat En hoe ik wens dat de dag zal komen dat zij en ik één kunnen zijn zwart is de kleur van het haar van mijn ware liefde Haar lippen zijn als een roos zo mooi Ze heeft het liefste gezicht en de zachtste handen I love the ground where she stands Ik ga naar de Clyde en rouw en huil Tevreden zal ik nooit slapen Ik schrijf haar een brief, een paar korte regels maar En lijd tienduizend keer de dood