Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: carbon leaf Songtekst: live like you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: carbon leaf - live like you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van live like you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van carbon leaf! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van carbon leaf en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals live like you .

Origineel

t's hard for me to think when I am cold I'm learning what it's like for me to grow old I wish I could live like you sleeping in my shoes with so much left to do go ahead tell me to free my mind It's amazing what you can't do when you don't try I wish I could live like you sleeping in my shoes with so much left to do uproot blow away new shute sun ray don't stay another day

 

Vertaling

het is moeilijk voor me om te denken als ik het koud heb Ik leer hoe het voor mij is om oud te worden Ik wou dat ik kon leven zoals jij slapend in mijn schoenen met nog zoveel te doen zeg me maar dat ik mijn geest moet bevrijden Het is verbazingwekkend wat je niet kunt doen als je het niet probeert Ik wou dat ik kon leven zoals jij slapend in mijn schoenen met nog zoveel te doen ontwortelen wegblazen new shute sun ray blijf niet nog een dag