Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: carbon leaf Songtekst: shellfish

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: carbon leaf - shellfish ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van shellfish? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van carbon leaf! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van carbon leaf en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals shellfish .

Origineel

This has nothing to do with you, I know where I'm going Sunday Windmill fish I'll move when the wind moves me I'll make a roadway from the shells from my shells I'm shellfish and not ready for you because you're not ready for me I'm not ready for me ever feel that way maybe the treasure Will be full of people and we'll share our lives one day This has nothing to do with you I'll walk blind if I want to Maybe I'll take a trip where all I see is blue and white Make a boat of paper and wax just enough to get there I won't want to return, discovered lots of clues but not the chest Not the X still looking for the X, this has a lot to do with you Here's the note I never wrote, pre-occupation has paid its price But believe all of this has made me sick as well I'm shellfish, I'm in the ocean I can't hear you I don't know what I know anymore, I'm not ready for me ever feel that way? Triangle that consumed us like all those ships at sea What price to be opened? I'm drowning I'm breathing I'm living, I'm dying frowning, I'm smiling I'm laughing I'm trying shouting, I'm screaming, I'm happy I'm dreaming, my nightmares are leaving, It's dark And I'm tired the pain is receding I'm guilty for happy The cloud will not catch me I'm falling again I can't let water in I can't build a boat to return, I guess I got what I asked for And I'll cry when I'm glad because it's not what I'm used to Well here's my blue and white not that different than when I started I don't know I'm still young, we'll make pirate hats and rule the sea I'm shellfish, jellyfish point of view I'm in the ocean I can't hear you, you've found the X Don't ever worry be happy and we'll dream of a day much like today

 

Vertaling

Dit heeft niets met jou te maken, ik weet waar ik zondag heen ga. Windmolen vis ik zal bewegen als de wind me beweegt Ik maak een weg van de schelpen van mijn schelpen Ik ben schelpdier en niet klaar voor jou omdat jij niet klaar bent voor mij Ik ben niet klaar voor mij voel je ooit zo misschien de schat vol met mensen en zullen we op een dag ons leven delen dit heeft niets met jou te maken ik zal blind lopen als ik dat wil Misschien maak ik een reis waar ik alleen blauw en wit zie Maak een boot van papier en was net genoeg om er te komen Ik zal niet terug willen keren, veel aanwijzingen ontdekt maar niet de kist Niet de X nog steeds op zoek naar de X, dit heeft veel met jou te maken Hier is het briefje dat ik nooit schreef, vooringenomenheid heeft zijn prijs betaald Maar geloof dat dit alles mij ook ziek heeft gemaakt Ik ben een schelpdier, ik ben in de oceaan ik kan je niet horen Ik weet niet meer wat ik weet, ik ben er niet klaar voor me ooit zo te voelen? Driehoek die ons verteerde als al die schepen op zee Welke prijs om geopend te worden? I'm drowning I'm breathing Ik leef, ik sterf fronsend, ik lachend ik probeer te schreeuwen, ik schreeuw, ik ben gelukkig Ik droom, mijn nachtmerries gaan weg, het is donker En ik ben moe de pijn is aan het wegebben Ik ben schuldig aan gelukkig zijn de wolk wil me niet vangen ik val weer ik kan geen water binnenlaten Ik kan geen boot bouwen om terug te keren, Ik denk dat ik kreeg waar ik om vroeg En ik zal huilen als ik blij ben want het is niet wat ik gewend ben Nou hier is mijn blauw en wit niet veel anders dan toen ik begon Ik weet niet, ik ben nog jong, we maken piratenhoeden en heersen over de zee Ik ben een schelpdier, een kwal vanuit mijn standpunt, ik ben in de oceaan Ik kan je niet horen, je hebt de X gevonden Maak je nooit zorgen wees gelukkig en we dromen van een dag als vandaag