Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: carbona Songtekst: é impossível ser tudo para todos

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: carbona - é impossível ser tudo para todos ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van é impossível ser tudo para todos? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van carbona! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van carbona en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals é impossível ser tudo para todos .

Origineel

É impossível ser tudo para todos. É impossível ser tudo para todos. Então eu me esforço. Para ao menos saber quem sou. E sigo a minha vida. Numa trilha positiva. Que hoje me trouxe até aqui. Que hoje me toruxe até aqui. Eu posso olhar fundo nos seus olhos. Eu posso olhar fundo nos seus olhos. E sentir paz! porque é impossível. É impossível ser tudo para todos. É impossível ser tudo para todos. Mas pelo menos seja alguém pra você. . Música: É impossível ser tudo para todos. Artista Carbona. Album: Carbona - Cosmicômica

 

Vertaling

Het is onmogelijk om alles voor iedereen te zijn. Het is onmogelijk om alles voor iedereen te zijn. Dus ik doe mijn best. Om tenminste te weten wie ik ben. En ik volg mijn leven Op een positieve weg Dat bracht me hier vandaag Dat bracht me hier vandaag. Ik kan diep in je ogen kijken Ik kan diep in je ogen kijken. En vrede voelen! Omdat het onmogelijk is. Het is onmogelijk om alles voor iedereen te zijn. Het is onmogelijk om alles voor iedereen te zijn. Maar wees tenminste iemand voor jezelf. Lied: Het is onmogelijk om alles voor iedereen te zijn. Artiest: Carbona. Album: Carbona - Cosmicomics