Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: carbona Songtekst: my best friend is a toad

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: carbona - my best friend is a toad ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my best friend is a toad? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van carbona! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van carbona en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my best friend is a toad .

Origineel

My best friend is a toad. Lingo is his name. He don't mind if I burp. I guess because he sounds the same. I've tried to get around with humans. Humans are fucked up. Toad girls they wanna get with me. Because they just don't give a fuck. My toad friends understand me. Because they just don't give a fuck. My best friend is a toad. My best friend is a toad. My best friend is a toad. Toad girls they wanna get with me. Cause they just wanna have fun. Everytime I go to swamps. I really feel at home. I've tried to get some human pussies. Human pussies are fucked up. Toad girls they wanna get with me. Because they just don't give a fuck. My toad friends understand me. Because they just don't give a fuck. My best friend is a toad. My best friend is a toad. My best friend is a toad. So don't you ever question. When you see. Another crazy sucker like me. My best friend is a toad. My best friend is a toad. My best friend is a toad

 

Vertaling

Mijn beste vriend is een pad. Lingo is zijn naam. Hij vindt het niet erg als ik boeren laat. Ik denk omdat hij hetzelfde klinkt. Ik heb geprobeerd met mensen om te gaan. Mensen zijn gestoord. Paddenmeisjes willen met me omgaan. Omdat het ze gewoon geen reet kan schelen. Mijn paddenvrienden begrijpen me. Omdat het ze gewoon geen reet kan schelen. Mijn beste vriend is een pad. Mijn beste vriend is een pad. Mijn beste vriend is een pad. Meisjes van de pad willen met mij zijn. Omdat ze gewoon plezier willen hebben. Elke keer als ik naar het moeras ga. Voel ik me echt thuis. Ik heb geprobeerd om wat menselijke poesjes te krijgen. Menselijke poesjes zijn klote. Paddenmeisjes willen met me naar bed. Omdat het ze geen reet kan schelen. Mijn paddenvrienden begrijpen me. Omdat het ze gewoon geen reet kan schelen. Mijn beste vriend is een pad. Mijn beste vriend is een pad. Mijn beste vriend is een pad. Dus stel je nooit vragen. Als je ziet. Nog zo'n gekke sukkel als ik. Mijn beste vriend is een pad. Mijn beste vriend is een pad. Mijn beste vriend is een pad