Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: card michael Songtekst: hound of heaven

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: card michael - hound of heaven ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hound of heaven? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van card michael! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van card michael en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hound of heaven .

Origineel

Michael Card I fled Him down the nights and days I fled Him down the path of years I heard all about the love of the One Who was following me I clung to every shallow friend The whistling mane of every wind I feared that once I tasted that love I could never let go Cause those strong feet kept following the way I sped But the love that followed overcame the fear that fled So I ran inside the world again To the ones who called the Hound their friend I thought in vain that would be the best place to hide To mother nature's breast I flew And shouted to the sky so blue Please hide me from this One so set on loving me Came back a voice that sounded like the bursting sea None will shelter you who will not shelter me Shelter me, Shelter me Finally, I can flee no more I yielded for Your open door The prize You sought for so long is finally Yours Your dark and gloom have hounded me For so long now that I can't see I surrender all those things You've taken from me Came back a voice that did not take him for your heart I only wanted You to seek them in my all The dark and gloom you said You could no longer stand Was after all the shadow of My loving hand How little worthy of My love could anyone be Who else could ever love you, save only Me...

 

Vertaling

Michael Card Ik vluchtte voor hem in de nachten en dagen Ik vluchtte voor Hem langs het pad der jaren Ik hoorde alles over de liefde van Degene Die mij volgde Ik klampte me vast aan elke ondiepe vriend De fluitende manen van elke wind Ik vreesde dat als ik die liefde eenmaal geproefd had ik nooit zou kunnen loslaten Want die sterke voeten bleven de weg volgen die ik aflegde Maar de liefde die volgde overwon de angst die vluchtte Dus rende ik de wereld weer in Naar degenen die de hond hun vriend noemden. Ik dacht tevergeefs dat dat de beste plek zou zijn om me te verstoppen Naar moeder natuur's borst vloog ik En schreeuwde naar de lucht zo blauw Alsjeblieft verberg me voor degene die zo vastbesloten is om van me te houden Een stem die klonk als de openbarstende zee Niemand zal je beschermen die mij niet zal beschermen Geef me onderdak, geef me onderdak Eindelijk, ik kan niet meer vluchten Ik heb me overgegeven voor Uw open deur De prijs die je zo lang zocht is eindelijk van jou Jouw duisternis en somberheid hebben mij achtervolgd Zo lang al dat ik niet meer kan zien Ik geef alles op wat U van mij hebt afgenomen Kwam een stem terug die hem niet voor je hart nam Ik wilde alleen dat U ze in mijn allen zocht De duisternis en somberheid die je zei dat je niet langer kon verdragen Was tenslotte de schaduw van Mijn liefhebbende hand Hoe weinig mijn liefde waardig kan iemand zijn Wie anders zou jou ooit kunnen liefhebben, dan Ik alleen...